Leerlingen genieten van ‘spetterochtend’

diversen 010-border.jpgBORCULO – De groepen 0 t/m 4 hadden vrijdag op de Daltonschool Sint Joris te Borculo een spetterochtend. Vanwege het warme weer waren alle ouders opgeroepen om zwembadjes en waterspeelgoed mee te geven.

Zowel op het grasveld voor de school als op het schoolplein konden de kinderen zich met het water vermaken. De groepen 5 t/m 8 van de school konden zich vermaken in het zwembad te Ruurlo. Om half 9 vertrokken de kinderen op de fiets naar Ruurlo.

De kinderen genoten uitvoerig van het warme weer en de verkoeling die het water hen bracht. Natuurlijk stond de Reurlse glijbaan volop in de belangstelling.

ME-busjes gespot bij politiebureau Borculo!
Ook GinoPress komt tijdens zijn werk opvallende dingen tegen. Vanmorgen stonden er meerdere ME-busjes voor het politiebureau in Borculo (zie foto’s hieronder). Er is toch geen voetbalwedstrijd of een protest geweest in Berkelland. Wat is er gebeurd?

[nggallery id=392]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven