Man onwel op vlot Hambroekplas

hambroekplas 030-border.jpgBORCULO – Een 31-jarige man uit s’-Heerenberg is dinsdagavond rond 18.30 uur onwel geworden op de Hambroekplas. Hij was daar met familie aan het zwemmen. De man had last van vermoeidheid en kreeg weinig adem. Na aankomst op het vlot kon hij niet meer terug keren.

Brandweer Borculo werd opgeroepen om het slachtoffer van het vlot te halen. Duikers hebben een touw naar het vlot toegebracht. Hierna is het slachtoffer met ondersteuning van duikers, naar de kant toegehaald. Het ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd.

Brandweer Genderingen werd ook nog opgeroepen, in verband met de boot van de duikploeg. Inzet was echter niet meer nodig.


(film:GinoPress)

[nggallery id=443]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven