Man rijdt zonder verzekering en APK rond

NEEDE – Een 37-jarige man uit Neede is woensdag aangehouden omdat hij zijn auto niet verzekerd had en nog enkele boetes niet betaald had. Na het betalen van de boetes kon hij het politiebureau verlaten.

Agenten waren omstreeks 11.15 uur bezig met een controle op de doorgaande weg in Neede toen een bestuurder plotseling zijn bestelbus keerde en achter een horecazaak parkeerde. Het gedrag viel de agenten duidelijk op en zij besloten hem aan te spreken. Al snel was de reden van zijn actie duidelijk: z’n bestelbus bleek niet verzekerd, was niet APK gekeurd en de bestuurder had ook nog een paar boetes die hij moest betalen.

Op het politiebureau heeft hij contact met familie gelegd, die het geldbedrag kwam betalen. De bus blijft voorlopig bij de politie totdat deze is verzekerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven