Muzikaal feest rondom kasteel Ruurlo

RUURLO – Temerament en passie was de titel van het grote kasteeltuinconcert dat zaterdag plaatsvond rondom kasteel Huize Ruurlo. Wereldmuziek uit onder andere Hongarije, Ierland, Portugal en Griekenland werd ten gehore gebracht tijdens het festival.

Op drie podia in het park en in de Orangerie zijn die dag door artiesten sfeervolle optredens verzorgd. Er werden ook workshops gegeven. Lisa Zoetekouw gaf een workshop Griekse dans.

Voor het eerst in de geschiedenis is het concert gehouden op de zaterdag, voorheen was dat altijd op de donderdag. Bezoekers uit het hele land waren aan het zingen, dansen en vooral aan het genieten. De vereniging Kunstkring Ruurlo had dit concert opgezet.

[nggallery id=458]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven