Opening nieuw pad wijk Het Hambroek

pad-025-border.jpgBORCULO – Dinsdagmiddag werd om 14.00 uur het nieuwe fietspad geopend door wethouder Dennis Meijerink samen met leerlingen van de Kiezel en Keischool. Het betreft het opgeknapte pad tussen de wijk Het Hambroek en korfbalvereniging Olympia in Borculo. De opening vond plaats ter hoogte van de brug achter de Kiezel en Keischool.

Tussen het Hambroek en de korfbalvereniging Olympia in Borculo liep een halfverhard pad. Dit pad vormt een belangrijke verbinding voor fietsers en voetgangers die via de wijk Hambroek naar de sportvelden en het zwembad willen. Het halfverharde pad was met name tijdens natte periodes slecht begaanbaar. Een deel van het pad was zelfs overwoekerd en aan het oog onttrokken. Om het pad goed begaanbaar te houden heeft de gemeente het pad geasfalteerd.

Ook het gedeelte dat uit het zicht was verdwenen is hierin meegenomen. Daarnaast is de begroeiing opgesnoeid waardoor er een mooi en open pad is ontstaan. Leerlingen werden na afloop verrast met een lekker ijsje van ijsboerderij Dommerholt.

Exclusief: Haarlo en omgeving vanuit de lucht!
Fotograaf Leo Roest uit Haarlo is door zijn familie verrast. Hij mocht een vlucht maken met een helikopter boven Berkelland. Natuurlijk kon de fotograaf het niet laten om zijn camera mee te nemen. En maakte fantastische plaatjes vanuit de lucht. Geniet van de mooie plekjes in Berkelland (zie hieronder). Raad maar raak waar de foto’s zijn gemaakt!

[nggallery id=407]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven