Openluchttheater zoekt klusjesmensen

EIBERGEN – Het Openluchttheater Eibergen timmert flink aan de weg en is daarom op zoek naar enkele handige mensen die klusjes willen uitvoeren in en rond het openluchttheater. Het gaat om het uitvoeren van kleine reparaties en ondersteuning bij festiviteiten.

 “Misschien kunnen we met enkele handige doe-het-zelvers een soort klussendienst opzetten die het theater in conditie houdt”, aldus voorzitter Henk Nijhof van het Openluchttheater Eibergen.  Het gaat niet om grootschalig onderhoud, zoals het onkruidvrij houden van het theater.

Dat wordt gezamenlijk door de tientallen vrijwilligers gedaan. Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Henk Nijhof, telefoon  06-12157135, of email [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven