Ruurlo krijgt Electric Mobility Centre

RUURLO – In de Dorpsstraat gaat Ruurloër René Schuurman op 1 september een nieuwe zaak openen. Het wordt de eerste winkel van Electric Mobility Centre (EMC). De winkelketen is van plan ruim 50 winkels in heel Nederland te vestigen.

Het pand – Dorpsstraat 64 – heeft ruim anderhalf jaar leeggestaan. Voorheen zat hier de ABN Amro. EMC is een formule van Electric Move Concept uit Elst. Dit bedrijf is importeur en distributeur van elektrisch aangedreven vervoermiddelen.

Er wordt in de nieuwe zaak van alles verkocht, elektrische fietsen, elektrische snor- en bromscooters tot aan elektrische voertuigen voor industriële toepassingen. Op dit moment wordt het hele pand onder handen genomen. Vanaf 1 september bent u van harte welkom om kennis te maken met de nieuwe winkel in hartje Ruurlo.

[nggallery id=447]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven