Sport en spel in Holterhoek geslaagd

afbeelding-nieuw-roy-12319.jpgHOLTERHOEK – Het weer zat zondagmiddag tijdens het sport en spel activiteit bij café Grenszicht een beetje tegen. Maar daar trokken de 23 deelnemers zich niks van aan. Zes groepen deden mee aan deze spelletjesmiddag.

Op een groot grasveld naast het café moesten de kinderen punten behalen met verschillende onderdelen. Groep 6, bestaande uit Lieke Weernink, Joske Woerdink, Mandy Rijerink, en Mike Kerkemeijer behaalde de eerste plaats met 105 punten.

Met dit activiteit sluiten de vrijwilligers van de Komiez’n en Jowgroenlicht het seizoen af. Klik hier voor een filmpje van onze collega (Berkelland TV).

Uitslag sport en spel bij Grenszicht
1e groep 6, 105 punten
2e groep 3, 99 punten
3e groep 5, 91 punten
4e groep 1, 73 punten
5e groep 4, 69 punten
6e groep 2, 73 punten

[nggallery id=421]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven