Wat doen Berkellanders in de hitte?

afbeelding-nieuw-roy-11479.jpgBERKELLAND – Het is op dit moment extreem warm. Dat was donderdag goed te zien bij het Hambroekplas in Borculo. Honderden mensen zochten daar verkoeling in het water. Maar er zijn ook mensen die blij zijn met deze hoge temperaturen, boeren waren druk in de weer om het hooi van het land te halen.

Ondernemers maken ook overuren. Marco Groot Jebbink die een bloemenzaak runt in Ruurlo kan het water niet aanslepen. Ook kwekerij Heutinck te Borculo heeft de sproeiers op op het veld aanstaan, om zo te voorkomen dat de planten uitdrogen.

Onze fotograaf Roy Nijman ging donderdagmiddag tijdens de eerste tropische dag op pad om te kijken wat Berkellanders doen in de hitte (zie hieronder). Heeft u leuke foto’s? stuur ze dan naar [email protected]

[nggallery id=391]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven