Berkellandse drankrijder gepakt in Borculo

BORCULO – De politie heeft maandagavond een 27-jarige man uit de gemeente Berkelland aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Agenten signaleerde de automobilist omstreeks 23.00 uur op de Graaf Wichmanstraat terwijl hij weifelend rijgedrag vertoonde en het feit dat de bestuurder geen gordel droeg. De agenten hielden de man staande en roken dat hij gedronken had. Een blaastest ter plaatse wees dit ook uit. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,3 promille blies.

Omdat de man een zogeheten beginnend bestuurder is, is er proces-verbaal tegen hem opgemaakt en heeft hij een rijverbod gekregen. Tevens is hem een boete uitgereikt voor het niet dragen van zijn autogordel.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven