Berkelland paradijs voor koopjesjagers

restantenmarkt-003-border.jpgBORCULO/EIBERGEN – Zaterdagmiddag werd op het Muraltplein in Borculo de jaarlijkse restantenmarkt gehouden. Plaatselijke winkeliers boden hier hun restanten aan met kortingen die wel konden oplopen tot 90%. Het aanbod was dit jaar groot en men had over belangstelling van koopjesjagers niet te klagen.

Alle parkeerplekken in Borculo waren overvol. De winkeliers hadden over het weer over het algemeen niet te klagen; er scheen geregeld zon en af en toe was er wat wind en viel er een spatje regen maar dat mocht de kooplustigen niet deren. De restantenmarkt vond plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Ook in Eibergen vond er een restantenmarkt plaats op de Brink. Hier werd de restantenmarkt voor de eerste maal georganiseerd. De toeloop was redelijk en het bleef ook hier lang droog. Tegen het einde begon het te regenen en liep de markt leeg.

Ook aan de kinderen in Eibergen was gedacht. Sportwijzer had een luchtkussen geplaatst voor de jeugd. De restantenmarkt begon in Eibergen om 10.00 uur en duurde tot 16.00 uur.
[nggallery id=536]Foto’s restantenmarkt Eibergen
[nggallery id=537]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven