Buikschuiven in trek bij Borculose kids

wegen en buikglijden 061-border.jpgBORCULO – De Sport Federatie Berkelland organiseerde afgelopen vrijdag in het kader van het zomersportprogramma weer het altijd succesvolle Buikschuiven voor jong en oud op het trapveld in de wijk Hambroek te Borculo.

Vanaf 15.00 uur werd daar door de aanwezige kinderen gestreden voor de prijzen. Er werd getreden in 3 leeftijdsgroepen. Aanvankelijk was de opkomst erg klein maar na verloop van tijd was er nog een redelijk grote groep deelnemers. Vergezeld van moderne muziek streden alle deelnemers om de eer. Omstreeks 17.00 uur was de prijsuitreiking per categorie. De einduitslag in de redactie tot op heden nog niet bekend.

De weergoden waren de organisatie goed gestemd. Al met al was het weer een leuke dag voor de Borculose jeugd die het initiatief van de Sport Federatie Berkelland zoals altijd weer erg op prijs stelde.

[nggallery id=492]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven