Eibergen en Beltrum sterk op wedstrijd

VORDEN – Afgelopen zondag werd in Vorden de competitie voortgezet. Succes was er voor TTV Eibergen bij de heren en voor de Bisons bij de jeugd.

Ondanks het warme weer van de voorgaande dagen had de TTV Vorden een perfect wedstrijdterrein klaarliggen voor de touwtrekkers. Er werd gestart met de heren 720 en 640. In de laatste klasse gaat de titelstrijd tussen OKIA uit Holten en Eibergen. Het Eibergse team dat zich onlangs plaatste als nationale selectie in deze klasse was goed op dreef. Met veel overtuiging en een perfecte stijl werden ze ongeslagen dagkampioen.

OKIA werd tweede maar zag de voorsprong tot 4 punten slinken met nog twee toernooien te gaan een spannende strijd. Heure werd in de 720 klasse derde maar blijft in de totaalrangschikking nog ruim op een tweede plaats staan.

In de jeugdklasse die ’s middags werd getrokken heersen de Bisons uit Beltrum. Weer haalden ze de volle winst en staan inmiddels 20 punten voor op nummer twee. In de 680 gaat de titelstrijd tussen Bisons en OKIA. Het laatste team kon echter niet overtuigen en verloor teveel punten in de onderlinge strijd wonnen ze wel van de Beltrumse ploeg. De klasse werd echter met overtuiging gewonnen door Eibergen.

Ze wisten alle trekbeurten te winnen en werden dus dagkampioen. Heure en Bisons deelden de tweede plaats. Het Eibergse team van succescoach Marty te Luggenhorst heeft nog kansen om van de derde plaats te komen maar moet dan nog 16 punten inlopen op OKIA. Bisons heeft  3 punten meer.

Het volgende toernooi is aanstaande zondag in Tilligte en word door Koapmanboys georganiseerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven