Eibergen heeft nieuw schutterspaar

EIBERGEN – Eibergenaren Hanni en Gerard ter Maat zijn zondagmiddag het nieuwe koningspaar van Eibergen geworden. In het Openluchttheater streden 95 Eibergse schutters om deze titel. De schuttersgilde was tevreden met de opkomst tijdens de 16e editie.

Het traditionele vogelschieten trok veel publiek. Hanni ter Maat schoot de vogel naar beneden. De Eibergse is dus de nieuwe koningin van Eibergen geworden. Haar partner Gerard werd uitgeroepen tot koning 2009.

In totaal zijn er 336 schoten gelost. Ronnie Somsen en Joke Geurts waren het koningspaar van vorig jaar.

Uitslagen vogelschieten 2009:
Kop: Sander Laninga
Vleugel rechts: Miranda te Boone
Vleugel links: Jeroen Floors
Staart: Benno Lankheet

[nggallery id=517]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven