Eibergs bedrijf start verkoop op internet

EIBERGEN – Meubelgroothandel Urban Furniture gevestigd aan de Kiefteweg is deze week gestart met particuliere verkoop. Voorheen deed de Eibergse groothandel alleen zaken met bedrijven. Maar daar komt verandering in. “We zitten hier al ruim acht jaar met ons bedrijf, weinig mensen weten dat er in Eibergen een groothandel in meubelen zit”, vertelt ondernemer Maarten Kuiper.

Het bedrijf koopt alle meubelen zelf in. Ze reisen daarvoor af naar China en Roemenië. Vanaf deze week worden op de site Onlinemeubelskopen.nl alle producten aangeboden. Zoals, White was kasten, vitrinekasten, meidenkastenm tv-kasten, tafels en stoelen, bakstellen en andere woondecoraties. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen.

Ook kunt u twee zaterdagen – de eerste en de laatste –  in de maand naar het verkooppunt aan de Olden Eibergsedijk 1a gaan. Daar worden dan restanten, uitlopende modellen en B-keuze verkocht.

De ondernemer heeft ook nog plannen om voor zijn bedrijf een grote showroom te bouwen. Dit gaat medio november van start.

Bekijk de site: www.onlinemeubelskopen.com

[nggallery id=470]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven