Eibergse klootschieters passen naam aan

EIBERGEN – De klootschieters van vriendenclub ‘De Deurdreiers’ hebben zondag tijdens het jaarlijkse klootschiettoernooi in Eibergen hun nieuwe naam bekend gemaakt. Al jaren zijn ze als lid bij de vereniging betrokken. De klootschieters willen na 33 jaar op eigen benen staan.

De nieuwe naam waar ze mee verder gaan is, klootschietersgroep de Jorker. Na de prijsuitreiking van het toornooi werd de nieuwe kleding gepresenteerd (zie film). De spelers van de nieuwe klootschietvereniging blijven lid van de Deurdreiers. Maar zullen met die naam niet meer het veld in gaan.

Aan het toernooi dat zondag plaatvond hebben 26 teams uit Berkelland meegedaan, ’t Loo 1 sleepte de wisselbeker in de wacht. Oud voorzitter Johan Schot was ook van de partij, de bekende Eibergenaar mocht het toernooi officieel openen.

Uitslagen klootschiettoernooi de Deurdreiers/de Jorker:
Eerste klasse:
1e ’t Loo 1
2e Noordijk
3e Leugemorshoek 1 
Tweede klasse:
1e Bergstraat 1
2e Reefhorshoek 1
3e bestuur Deurdreiers
Derde klasse:
1e ’t Loo 5
2e Kerkloo 1
3e Borculoseweg 1
Vierde klasse:
1e Leugemorshoek 4
2e WZW 1
3e ’t Loo 4 

[nggallery id=542]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven