Gewonde na botsing met boom

NEEDE – In de nacht van donderdag op vrijdag raakte een 29-jarige automobilist uit de gemeente Hof van Twente gewond na een eenzijdig ongeval. De man is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Hulpdiensten – brandweer, politie en ambulance – ontvingen de melding van het ongeval rond 03.00 uur. De 29-jarige automobilist reed over de Bergweg in Neede en is door onbekende oorzaak tegen een boom in de berm gebotst.

De man raakte gewond en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In verband met vermoedelijk alcoholgebruik is een bloedproef van de man afgenomen. Het kentekenbewijs van de auto en het rijbewijs van de bestuurder zijn ingevorderd. De auto moest worden afgesleept. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

[nggallery id=512]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven