Jam fiets- en wandelroute gepresenteerd

NEEDE – Wethouder Leo Scharenborg en Gerrit ten Hoopen, voorzitter van de Gemeenschapsraad Neede (GN) hebben zaterdagmiddag de nieuwe Jam fiets- en wandelroute gepresenteerd in de Olde Smederieje aan de Borculoseweg. Ondernemers, GN en de VVV hebben dit tot stand gebracht.

Met deze nieuwe fiets- en wandelroute wil de Gemeenschapsraad de toeristische en recreatieve waarde van Neede verhogen. Er zijn twee nieuwe routes, een fietsroute die 38 kilometer lang en voert langs de jamgeschiedenis van Neede.

Voor de wandelaars is er ook een nieuwe route met als titel: vlearmoes-jamroute. Riet de Reus – medewerkster van VVV Berkelland – heeft deze wandelroute met haar ideeën gemaakt. Een route die een prachtig beeld geeft van Neede. U hoeft maar vier kilometer te wandelen en ziet maar liefst 14 bezienswaardigheden. Onder andere de Vredesklok, cycloonbank, en het sinterklaasmuseum.  

Alle routes zijn verkrijgbaar bij de VVV’s en Berkelland. Zie ook www.vvvneede.nl.

[nggallery id=495]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven