Kroeggangers bekogeld met baksteen

EIBERGEN – Het ging dinsdagavond maar net goed. Enkele kroeggangers die rustig een biertje zaten te drinken op het terras bij café De Krekel werden rond 22.00 uur bekogeld door een baksteen. Een 35-jarige man uit Eibergen fietste langs en werpte de steen richting de menigte. Er raakte niemand gewond.

Eerder die avond had de steengooier een woordenwisseling, dit liep waarschijnlijk uit de hand. De man fietste richting De Maat en kwam terug met een baksteen. En gooide die op het terras. De Eibergenaar nam de benen.

Na het incident heeft de eigenaar van het café – Peter Verhaar – de politie gebeld. De agenten kwamen ter plaatse en hebben de zaak hoog opgenomen. Of de man is aangehouden is op dit moment nog niet duidelijk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven