Magere opkomst optreden band Ambacht

EIBERGEN – De opkomst voor het optreden van de twee bands Ambacht en pEp was zaterdagavond matig. De ene keer kun je in het Openluchttheater over de koppen lopen, de andere keer zijn de bezoekers op een paar handen te tellen. Dit laatste was ook zaterdagavond het geval.

Raph Schouten van het Openluchttheater snapt er niks van, “Het is erg moeilijk om nu al te zeggen wat hier de oorzaak van is. In de voorverkoop hebben we weinig kaarten verkocht. Maar dat zegt niets. Bij andere concerten zoals bij de The Commitments werden er vooraf wel veel kaarten verkocht.”

Maar de bezoekers die naar het Openluchttheater kwamen – ruim 150 man – gingen wel uit hun dak. Op 29 augustus staat het volgende festival gepland. Dan kunt u genieten van het reggaefestival ‘Irie Vibes’.

Gerrit Bollen is ook te boeken!
We werden zaterdagavond verrast door een nieuw talent uit Eibergen – Gerrit Bollen bij de meeste mensen bekend van het touwtrekken – stond plots op het podium (zie foto hieronder). Jow, jep, hop, hop, hop!, iedereen ging uit zijn dak. “Roy komt dit ook op de site?” Ja, ja, nieuwe talenten zijn altijd welkom!
[nggallery id=498]

[nggallery id=497]

Deel dit artikel:

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven