Meer dan 1000 bezoekers op fesitval

BORCULO – Harmonicaspelers uit het hele land hebben zaterdag het publiek op het Muraltplein vermaakt. Stichting voor Cultuur, Sport en Spel organiseerde voor de derde keer het Trekzakken festival. Ruim 1000 bezoekers werden er geteld.

Op de terrasje werden oer-Hollandse nummers gespeeld. “De dag was geslaagd, door het mooie weer trok het festival meer dan 1000 bezoekers. De spelers kwamen uit alle streken. We hadden zelfs groepjes uit Winschoten en Steenwijk. Alles verliep op rolletjes. De groepen waren goed verdeeld”, aldus voorzitter Jan Ribbers van de organiserende stichting.

In het dorp waren ook allerlei oude ambachten om het geheel aan te kleden. Volgend jaar op de eerste zaterdag van augustus zal de volgende Trekzakken festival plaatsvinden. Fotograaf Han te Hennepe uit Eibergen ging zaterdagmiddag op pad voor Nieuwsuitberkelland.nl en maakte voor u een mooie impressie!

[nggallery id=463]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven