Motorrijder (55) raakt ernstig gewond

GELSELAAR – Een 55-jarige motorrijder uit Ruurlo is vanmiddag op de Geesterseweg in Gelselaar zwaar gewond geraakt bij een ongeval met een bestelauto. Hij is met spoed naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

De aanrijding werd omstreeks 12.45 uur gemeld bij de politie. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat een 52-jarige man uit Borculo met een bestelauto over de Geesterseweg reed. Op een gegeven moment wilde hij linksaf slaan.

Hierbij ontstond een aanrijding met de uit tegenovergestelde richting komende motorrijder. De verkeersongevallendienst van de politie heeft een sporenonderzoek verricht en er wordt een onderzoek naar de juiste toedracht van het ongeval ingesteld. Eventuele getuigen wordt verzocht om met de politie contact op te nemen via 0900 – 8844.

De foto’s zijn ingezonden, namens de redactie hartelijk dank. Ziet u ook wat gebeuren? Maak er dan een aantal foto’s van en stuur ze op naar [email protected]. Dan komt uw nieuws op deze site!

[nggallery id=474]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven