Pompdagen in Ruurlo zaterdag gestart

RUURLO – Handbalvereniging Blauw Wit mocht zaterdagavond ‘aftrappen’ tijdens de eerste dag van de Reurlse Pompdagen. Clown Spike’s – Erik Spijkerman uit Goor – startte om 18.15 uur met zijn kindershow. Honderden kinderen genoten van de grappige kunsten op het Kerkplein.

Na deze interactieve show werd het podium gevuld met de bandleden van @Ease, bestaande uit Tessa Klein Gunnewiek (zang), Marieke Klein Gunnewiek (toetsen), Bart Klein Gebbink (gitaar), Bjorn Wallerbos (bas) en Jasper Klein Gunnewiek (drums).

Zondagmorgen heeft voor het eerst sinds de start van de Pompdagen een oecumenische openluchtkerkdienst plaatsgevonden. Voorgangers waren dominee Jos Meijer en pastoraal medewerker Jaap van Kranenburg.

‘s Middags is de Dorpstraat omgetoverd tot een groot beachstrand. Voetbalvereniging Ruurlo organiseerde voor de 6e keer een beachvollybaltoernooi.  Het team “Cup a Soup”, bestaande uit Remco Florijn en Wietse Knoef wonnen het toernooi. Vanaf 20.00 uur is er weer een optreden in de tent. ‘De jongens van de muziek’ gaan dan uit hun dak.

Onze fotograven – Han te Hennepe en Roy Nijman – waren zaterdag en zondag aanwezig en maakte voor u een mooie fotoreportage.

[nggallery id=480]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven