Ruurloër komt om na verkeersongeval

VORDEN/RUURLO – Een 66-jarige fietser uit Ruurlo is maandag omgekomen bij een ongeval op de kruising Ruurloseweg met de Onsteinseweg in Vorden. Het zou volgens de politie gaan om Ferdi E , de man die in 1987 Ahold-topman Gerrit Jan Heijn ontvoerde en vermoordde.
 
De man – Ferdi E. –  reed omstreeks 8.00 uur op zijn fiets op het fietspad langs de Ruurloseweg richting Ruurlo. Hij verleende geen voorrang aan de bestuurder van een graafmachine, die vanaf de Onsteinseweg het fietspad naderde. 

Ferdi E. raakte ernstig gewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen, waar hij kort na aankomst overleed. De graafmachine werd bestuurd door een 50-jarige man uit Barchem.

Dezelfde ochtend is een 28-jarige vrachtwagenchauffeur uit Deventer ook om het leven gekomen na een eenzijdig ongeval op de Ruurloseweg.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven