Scootmobielrijders kunnen les volgen

BERKELLAND – Veilig Verkeer Nederland afdeling Berkelland/Eibergen organiseert in samenwerking met het Gehandicapten Platform Berkelland voor inwoners een theorie- en praktijkles ‘Scootmobielen in het verkeer’.  Maximaal 30 gebruikers van scootmobielen kunnen zich aanmelden.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 september 2009 van 13.30 tot 16.30 uur in zalencentrum De Klok in Eibergen. Wethouder Jan  Zappeij verricht de opening.
 
De theorieles wordt verzorgd door een verkeersconsulent van Veilig Verkeer Nederland. Hij of zij behandelt deze middag de verkeersregels die voor scootmobielen gelden. Na de theorieles volgt in kleine groepjes de praktijkles met uw eigen scootmobiel in het centrum van Eibergen.

Opgave en informatie bij Janny Goorhorst – Lodewegen: tel: 0545-476292 of  06-40 60 41 92.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven