Veel deelnemers op NK Jeugdmotorcross

BORCULO – Op het crosscircuit van motorclub BMAC te Borculo vond afgelopen zondag het jaarlijkse Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) NK Jeugdmotorcross plaats. Alle gereden wedstrijden telden mee voor het Nederlands kampioenschap. 

Op het crosscircuit werd gereden in de klassen 50cc, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen en de Suzuki Cup. Om 9.30 uur begonnen de trainingen en de start van de wedstrijden vond plaats om 11.30 uur.

Het Kappermaatcircuit aan de Brille in Borculo was met veel deelnemers goed bezet en ook waren er flink wat toeschouwers op het evenement afgekomen. Over ruim een maand – op zaterdag 19 september – organiseert BMAC Borculo een Clubmotorcross op het Kappermaat circuit in Borculo.

Inschrijven van 12.30 tot 13.00 uur. De training begint om 13.30 uur. Klik hier voor de uitslagen en standen.

[nggallery id=499]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven