Voorbereidingen kermis in volle gang

EIBERGEN – Duursma Kermisorganisatie BV is zondagmiddag begonnen met de voorbereidingen voor de Eibergse kermis, die van 21 tot 24 augustus wordt gehouden op de Brink. Met een meetlint en een spuitbus witte verf werden de plekken waar de attracties komen te staan uitgezet, zodat iedere exploitant weet waar die komt te staan. Het bedrijf doet dit al 5 jaar voor Stichting Draaimolen.

“We zijn altijd ruim van tevoren aanwezig om alles uit te zetten. Veiligheid is voor ons heel belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat bij calamiteiten de brandweer of politie overal bij kan komen. We kennen de eisen”, legt René Duursma uit.

Vrijdag 21 augustus om 19.00 uur zal ‘het Zandkasteel’ – een populair kinderprogramma – een openingsact verzorgen. In het Openluchttheater is zondag 23 augustus vanaf 15.00 uur het traditionele vogelschieten. 

Dezelfde middag gaat de Kermisloop ook van start, dat zal rond 14.00 uur zijn. De tweede editie van de ‘Battle of the eggs’ is maandag 24 augustus bij café De Klok. Om 13.00 uur zal daar gestart worden met de eierrace.

Het overdekt podium keert op deze najaarkermis ook weer terug. Hieronder het programma:

Vrijdag 21 augustus
21.00 uur: Boi Foi Toch
Zaterdag 22 augustus
14.30 uur: Fantasie 3, een programma voor kinderen
16.00 uur: Trekking kermisloterij
21.00 uur: Wildwood Rockers en The Bellhops
Zondag 23 augustus
17.30 uur: The Flames
Maandag 24 augustus
12.00 uur: Senaka en DJ Wessel Bottenberg
14.00 uur: The Oldstenband
18.30 uur: Zooi
20.00 uur: Knox

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven