Eerste scootmobieltocht goed verlopen

scootmobieltocht 005-borderNEEDE – Dinsdag werd in Neede voor de eerste keer de Needse scootmobieltocht gehouden. ’s Morgens was in het programma ‘Goedemorgen Gelderland’ op radio Gelderland te horen dat de tocht om 14.00 uur van start zou gaan.

De deelnemers deden onderweg een aantal horecagelegenheden aan. Er werd een pauze gehouden bij Ten Dolle aan de Rekkense Binnenweg in Eibergen. De route voerde langs de mooiste Berkellandse plekjes. De opkomst bij deze eerste scootmobieltocht was niet erg groot. De verwachting is dat hij in de komende jaren zal groeien.

Het idee voor de scootmobieltocht kwam van een klant van de Ouderenwinkel in Neede. Deze heeft de organisatie voor een groot deel op zich genomen en begeleidde de stoet met een bezemwagen. Ook diverse fietsers begeleidden de stoet.

[nggallery id=620]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven