Eibergse start nieuwe hondentrimsalon

afbeelding-nieuw-roy-15152REKKEN – Lieneke van der Laan (42) is deze week gestart met haar nieuwe hondentrimsalon ‘De Trimhoek’ aan de Holterweg in Rekken. Na een speciale opleiding in Bunnik en een bult werkervaring heeft de Eibergse haar eigen trimsalon geopend. Knippen, plukken, effileren en scheren, de trimster hoeft zich geen dag te vervelen.

“Mijn hele leven ben ik al met dieren bezig, jarenlang heb ik in de paardensport gezeten. Maar door een ziekte moest ik daar mee stoppen. Ik wilde met dieren bezig blijven en ben daarom lid geworden van Honden Dresuur Club (HDC) in Borculo. Daar ben ik al jaren actief als secretaris en richt ik honden af op een moderne manier”, aldus Van der Laan.

“De gemeente Berkelland heeft geholpen met het starten van mijn eigen bedrijfje. Ik zit nog in de bijstand, de gemeente heeft toestemming verleend met behoud van mijn uitkering. Ze stimuleren mensen dus wel.”

De nieuwe trimsalon aan de Holterweg 7 is zes dagen in de week geopend. Voor meer informatie tel. 06- 14 59 69 51 of stuur een mail naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven