Jongens gewond na val uit aanhanger

RUURLO – Vijf jongeren uit Ruurlo raakten zaterdag licht gewond toen de aanhanger waarop zij stonden kantelde. Eén persoon brak zijn arm. De andere inzittenden liepen schaafwonden op. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

De jongeren hadden meegeholpen met het wegbrengen van oud papier en stonden rond 11.15 uur in een aanhanger die achter een bestelbus hing, bestuurd door een 37-jarige man uit Ruurlo. Op de Spoorstraat in Ruurlo, in een scherpe bocht, kantelde de aanhanger en vielen de inzittenden er uit.

Twee 18-jarigen werden naar het ziekenhuis vervoerd. Hiervan bleek één een gebroken arm te hebben. De andere inzittenden (personalia nog onbekend) liepen schaafwonden op. Tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven