Klootschieters uit Haarlo in het nieuw

HAARLO – Klootschietvereniging De Onderlingen is in het nieuw gestoken door twee sponsors. De uit Haarlo afkomstige vereniging bestaand uit een 40-tal leden zal vanaf dit seizoen te bewonderen zijn in de nieuwe kleding. Bouwbedrijf Nijhuis uit Borculo en Forkink uit Haarlo hebben er  samen voor gezorgd dat zowel de heren, dames en de jeugd in het nieuw zijn gestoken.

De kleding bestaat uit een trainingspak met een bijbehorend shirt. Bouwbedrijf Nijhuis gevestigd in Borculo is een bedrijf waar u terecht kunt voor zowel nieuwbouw als verbouw. Forkink gas en lasapparatuur uit Haarlo is al jaren een bekend bedrijf waar een ieder terecht kan voor gas of lasbenodigdheden.

De familie Forkink zelf is ook al meer dan 25 jaar verbonden met de vereniging.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven