Kunst en kruiden in de kruidentuin

EIBERGEN – Het was zondag druk in de kruidentuin, de zon legde een gouden en warme gloed over de planten, het water en de kunstenaars, die in de tuin hun werk lieten zien tijdens de laatste dag dat de tuin dit jaar geopend is voor publiek.

Niet alleen toonden Seine JG Schoenmaker, Marion Schmitz en Marlies Swarttouw hun reeds afgeronde werk maar ook konden de bezoekers de kunstenaars aan het werk zien en hier was veel belangstelling voor.

Ook de poëziegroep was vol enthousiasme aanwezig. De betrokken droegen zelfgeschreven werk voor en deden dit met veel gevoel en de nodige dosis humor. Mocht u dit jaar niet geweest zijn op de kunst- en poëziemiddag  kom dan zeker volgend jaar want het was zeer de moeite waard.

[nggallery id=643]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven