Berkellander onder invloed achter stuur

EIBERGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 35-jarige man uit de gemeente Berkelland aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De automobilist werd om 02.15 uur staande gehouden op de Haakbergseweg. Hij trok de aandacht van de politie door zijn asociale rijgedrag en omdat hij ondanks een gesloten verklaring een weg inreed. Een blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was.

Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,8 blies. De man is beboet voor het rijden onder invloed en zijn rijgedrag. Ook bleek hij voor nog ongeveer 280 euro aan boetes te hebben openstaan.

Na betaling van alle boetes is de man heengezonden met een rijverbod van enkele uren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven