Open huis bij scouting Borculo

BORCULO – Op zaterdag 3 oktober organiseert Scouting Cycloongroep Borculo een open dag op de Sprakelberg in Geesteren. Voor iedereen die op zoek is naar een leuke vrijetijdsbesteding en denkt dat scouting wel wat voor hem/haar is, dan mag je dit zeker niet missen.

De middag zal worden gevuld met diverse activiteiten om kennis te maken met het spel van scouting. De opendag is gericht op kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot 14 jaar. Aanvang 13.00 uur.

Wat tref je als je naar de opendag komt, je kan bijvoorbeeld petfles schieten, buttons maken, geschminkt worden. Of kratjes stapelen, van de kabelbaan en hindernisbaan. Of gewoon even met de leiding kletsen.

Tijdens de opendag kun je kennismaken met scouting, en dat betekend niet alleen broodjes bakken en liedjes zingen rond het kampvuur. De leiding bied de jeugdleden iedere week een uitdagende activiteit aan. Scouting is samen spelen en leren, creatief zijn, sportief en spannend.

Meer informatie op:  www.cycloongroep.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven