Prinsen helemaal klaar voor biljartseizoen

HAARLO – Na een grote verbouwing is de toneelzaal van HCR Prinsen omgetoverd tot een nieuwe biljartzaal.

In de nieuwe zaal staan twee grote wedstrijdtafels opgesteld, want met ingang van het nieuwe biljartseizoen is Prinsen ook – naast de sinds 1968 bij Prinsen spelende ‘Biljartvereniging Ellenkamp’ – de thuislocatie van de Topteams : Cubri/Etikon (met onder andere Jean Paul de Bruijn, Patrick Niessen en Henri Tilleman) en J+B Küpers (met o.a. Fabian Blondeel, Michel van  Silfhout en Dick Jaspers ) in het team.

Tevens speelt Twentevisie, uit Hengelo, haar Eredivisie Driebanden wedstrijden in Haarlo, en gaan er voor het eerst ook twee nieuwe driebanden teams van de biljartvereniging Ellenkamp uitkomen in de landelijke 3e en 4e divisie 3 banden grote tafel.

Eén van de wedstrijd tafels is op een biljartlift geplaatst en kan in een kelder zakken, zodat de zaal ook nog normaal gebruikt kan worden voor feesten, partijen en vergaderingen.

[nggallery id=569]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven