Verenigingen en bedrijven gaan schieten

EIBERGEN – Schietvereniging S.V. de Kroon gaat weer beginnen met de 39e editie van de schietcompetitie voor verenigingen en bedrijven. Deze worden evenals voorgaande jaren weer gehouden in het schietgebouw op de Mors.

Er wordt geschoten met een “luchtbuks” en het is de bedoeling dat men op drie wedstrijdkaarten zo hoog mogelijk schiet. De kaarten bevatten 5 “rozen” per kaart. Er wordt dit jaar voor het eerst met een telcomputer geteld. Door deze telcomputer moeten de schutters op een ander soort kaart gaan schieten dan ze gewend zijn, dus voor de schutters een extra uitdaging.

De twee beste kaarten (hoogste waarde) worden bij elkaar opgeteld en dat is dan de eindscore. Samen met je team (bestaande uit 4 personen) moet je per wedstrijdavond tegen een ander team schieten. Men wordt geklasseerd in poules die nagelang het vorig jaar geschoten gemiddelde zijn samengesteld. Deze competitie wordt elk jaar in het najaar verschoten en wordt al sinds 1970 door de schietvereniging georganiseerd.

Opgave voor deze competitie tot uiterlijk donderdag 2 oktober bij T. Koeslag, Esweg 48, Tel: 0545-474592 of M. Wolterink, Havekortweide 2, Tel: 0545-477048 (of per mail:  [email protected]).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven