TV Mallumse Molen verzorgt open dag

EIBERGEN – Op 27 september verzorgt tennisvereniging Mallumse Molen een open dag. Iedereen is welkom van 11.00 tot 13.00 uur. Er worden demonstraties gegeven en er kan vrijblijvend meegetraind worden in een groep.

Dankzij de innovaties van rackets en speciale tennisballen is het nu nog gemakkelijker geworden om deze veelzijdige sport te kunnen beoefenen.

Speciaal voor senioren is er deze winter een aantrekkelijke actie: tien tennislessen voor maar € 95,00. Daarbij wordt u dan ook nog eens gratis winterlid, zodat u ook op andere tijden van de tennisbanen gebruik kunt maken. En de jeugd? Die mag gratis drie keer een proefles meedraaien in één van de trainingsgroepen op maandag of vrijdag (afhankelijk van leeftijd) en daarna beslissen om door te gaan.

Kortom: een prima gelegenheid om nu te starten met het beoefenen van de tennissport. De trainingen worden gegeven door onze clubtrainer Erik Kleinluchtenbeld. Wist u trouwens dat ook rolstoeltennis mogelijk is bij TV Mallumse Molen? De clubtrainer informeert u graag hierover tijdens de open dag. De vereniging is te vinden op sportpark De Bijenkamp.

Meer informatie op: www.tvmallumsemolen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven