Wijnboeren laten ‘fijne’ kneepjes zien

afbeelding-nieuw-roy-15338GEESTEREN/BELTRUM – Twee wijngaarden in Berkelland hebben afgelopen weekend hun deuren geopend voor het publiek. Zaterdag en zondag deden 62 wijnboeren uit heel Nederland mee aan deze landelijke open dag in het kader van de Nationale Wijnweek.

Wijnhoeve Kunneman in Geesteren en wijngaard De Beekerij gevestigd aan de Beekenweg te Beltrum hadden allerlei activiteiten opgezet om hun producten onder de aandacht te brengen. Beide gaarden werden druk bezocht. Zelfs mensen uit het westen van het land kwamen naar de wijngaard (zie film).

Jan van Elburg hield in Geesteren een demonstratie schapen drijven. Ook waren er andere ondernemers aanwezig zoals, Brocant en Zo, vleesboerderij Garritsen en Geerligs’Hertenhouder. Er werden ook kunstwerken tentoongesteld. Mieneke Berendsen uit Eibergen liet haar teken- en schilderkunsten zien.

Belangstellenden kregen persoonlijk tekst en uitleg over de gaard en de wijnen van Ronald en Miranda Stegers (De Beekerij) en Jan en Gea Zieverink (Wijnhoeve Kunneman). 

Er gebeuren rare dingen in Geesteren!
Onze fotograaf schrok zich een hoedje toen hij zondag Geesteren in wilde rijden. De gemeenteborden waren beplakt met allerlei teksten (zie foto’s hieronder). We durven het bijna niet te schrijven. Daarom heeft Roy Nijman het vast gelegd met zijn camera. Volgens bronnen zijn deze teksten geplaatst tijdens de kermis in Geesteren. Wie kan ons meer vertellen?

[nggallery id=642]

[nggallery id=640]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven