35ste Internationale motortreffen Neede

NOORDIJK – Op camping D’n Eversman in Noordijk wordt dit weekend voor de 35ste keer het Internationale “Vlearmoestreffen” georganiseerd. Dit evenement wordt elk jaar in het tweede weekend van oktober georganiseerd door de NMC; de Needse Motor Club. Het is een internationaal motortreffen met ongeveer 120 deelnemers uit heel Europa.

Het treffen begint elk jaar op vrijdag om 12.00 uur en wordt gesloten op zondag om 12.00 uur. Deelname aan het treffen kan uitsluitend geschieden na uitnodiging. De deelnemers aan het motortreffen komen uit Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, België, Luxemburg en Zwitserland.

Zaterdagmiddag was er een toertocht met aansluitend een barbeque. Zaterdagavond is er muziek met een live DJ. Op zondag vertrekken de deelnemers na het ontbijt weer naar huis.

Onze fotograaf bezocht de camping van het treffen. Vele motorrijders waren na de toertocht nog op eigen houtje onderweg. Het weer gooide vandaag hier en daar wat roet in het eten. 
[nggallery id=675]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven