Anne Mulkens presenteert nieuw boek

EIBERGEN/REKKEN – Anne Mulkens heeft woensdag haar nieuwe boek ‘Mamma, waar is je borsje nou?’ gepresenteerd in de Eibergse bibliotheek. Naast de presentatie verzorgde ze een lezing over haar ervaringen met borstkanker en waarom ze het boek schreef.

Het boek met een aangrijpend verhaal met up’s en down’s is in heel Nederland te koop. In het boek verteld de inwoonster uit Rekken over erfelijkheid, borstamputatie, de gevoelens thuis, onderzoeken en het werk in de maatschappij.

Één van haar belangrijkste uitspraken is: ziekte kan me kwaad maken. Boekhandel Gellekink was ’s avonds tijdens de presentatie aanwezig om het boek te promoten en te verkopen. Meer informatie op www.boekhandelgellekink.nl.

[nggallery id=727]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven