Bestuurder botst frontaal tegen boom

HOLTERHOEK – Dinsdagavond is een 32-jarige bestuurder uit Enschede gewond geraakt nadat hij op de Vredenseweg frontaal tegen een boom is gereden. De man is met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Politie en de gemeente hebben de weg uren afgesloten.

Het ongeval gebeurde rond 18.15 uur. De Enschedeër kwam vanuit Groenlo en reed richting Holterhoek. Door een onbekende oorzaak kwam hij in de rechter berm terecht en botste tegen een boom. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft de oorzaak van het eenzijdig ongeval onderzocht.

Na het onderzoek heeft bergingsbedrijf Iliohan uit Borculo het voertuig afgesleept. De brandweer moest ook ter plaatse komen om het wegdek te reinigen. Rond 22.00 uur werd de weg weer vrijgegeven. De man is ’s avonds na controle ontslagen uit het ziekenhuis.

[nggallery id=723]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven