Floris Poelman is terug in Berkelland!

LOCHUIZEN – Floris Poelman is zondagmiddag feestelijk ontvangen bij het Noaberhoes in Lochuizen. Poelman heeft duizenden kilometers afgelegd op zijn fiets. De tocht ging door Noord- en West Europa. Floris Poelman heeft de tocht gereden om geld in te zamelen voor Kika en de jeugd van voetbalvereniging Lochuizen.

Bij restaurant Berkel Palace in Borculo werd Poelman opgewacht door een groep jonge voetballers. Samen fietsten ze naar Lochuizen waar veel mensen een glimp wilden opvangen van de held uit Berkelland.

De voorzitter van de voetbalvereniging reikte een bos bloemen uit. Ook familie en vrienden stonden in de rij om Poelman persoonlijk te feliciteren met de topprestatie.

Meer informatie op: www.florisfietst.nl.

[nggallery id=701]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven