Geld weg na inbraak bij Het Reimelink

EIBERGEN – Koffie- en theeschenkerij Het Reimelink aan de Nieuwstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag het dupe geworden van een inbraak. De dieven zijn via het raam aan de achterzijde van het pand binnengekomen. Er zijn twee geldkistjes met inhoud door de dader(s) gestolen.

Een medewerker die moest openen zag bij binnenkomst dat er was ingebroken. Meteen heeft ze de politie gebeld. Agenten hebben een rapport opgemaakt. ’s Middags kwam de technische recherche om een sporen onderzoek uit te voeren.

Later op de dag werd één geldkistje terug gevonden op de weg achter de boerderij. Hij werd leeg aangetroffen. Een buurvrouw heeft ’s nachts een auto met gierende banden weg horen rijden. Maar of dit met de inbraak te maken heeft is nog onbekend.

De politie is op zoek naar getuigen die wat gezien of gehoord hebben. Heeft u een tip dan kunt u bellen met 0900-8844.

[nggallery id=730]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven