Geslaagde muzikale middag Leedvermaak

_HTH0003EIBERGEN – Smartlappenkoor Leedvermaak heeft afgelopen zondag het publiek in zaal De Klok vermaakt. Voor de vijfde keer organiseerde het koor een muzikale middag. Voorzitter Jan Hulshof mocht de muziekmiddag officieel openen. Burgemeester Hein Bloemen kwam het koor persoonlijk feliciteren met dit lustrum.

Op de planning stonden de optredens van de Barkelvrouwleu en smartlappenkoor Ochaarm uit Groesbeek. Door omstandigheden konden de zangeressen van de Barkelvrouwleu niet optreden. De organisatie heeft snel een andere artiest benaderd. Countryzanger Leon van der Waarde verzorgde een spetterend optreden met Engels- en Nederlandstalige liedjes.

Ruim 240 mensen hebben de muzikale middag bijgewoond. Fotograaf Han te Hennepe ging voor Nieuwsuitberkelland.nl op pad en maakte de volgende foto-reportage:

[nggallery id=715]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven