Harmonicaspelers treffen elkaar in Ruurlo

RUURLO – Buurtvereniging ’t Broek en Omstreken heeft in samenwerking met café Mentink een harmonicadag opgezet. Zondag reisden harmonicaspelers uit het hele land naar Ruurlo. De belangstelling was niet zo groot als andere jaren, dat kwam volgens de organisatie door hetzelfde evenement in Almen.

Maar dat mocht de pret niet drukken, enkele honderden mensen kwamen naar de derde harmonicadag om te genieten van de volgende groepen en individuele spelers: Beltrumse Harmonica Gezelschap, Halle Heide, Edelweiss Spöllers, De Paniektrekkers, De Vrolijke Noot, Harmonica Club Ruurlo, Henk Lam, De Jennechies, Theo en Dinie, en het jeugdorkest van Concordia uit Lochem.

In de zaal waren podiumoptredens, de kantine van de kleiduivenvereniging werd gebruikt door de Steier Harmonica’s. De nieuwe serre waar we eerder over berichte werd gebruikt door de overige spelers.

[nggallery id=660]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven