Herdenkingsviering in Centrum Goud

EIBERGEN – Op zondag 1 november zal er in Centrum Goud een muzikaal-poëtische herdenkingsviering zijn. Iedereen is van harte welkom die kortere of langere tijd geleden afscheid heeft moeten nemen van een dierbare door de dood, het verbreken van een relatie of door een ziekte die de gebruikelijke omgang veranderd heeft.

Onder de titel ‘Ik mis je’ zal er een warme bedding zijn in een sfeer van schoonheid en troost met gedichten, een verhaal, kunstwerken en levende muziek. Vanaf 15.30 is de inloop met koffie en thee bij Centrum Goud, Hemstea 3 in Eibergen.

De viering begint om 16.00 en zal ongeveer een uur duren. Na afloop zullen er (warme) drankjes, zoete en hartige taarten en soep verkrijgbaar zijn. Ook zal er mogelijkheid zijn om met de medewerkers ervaringen te delen, informatie te krijgen over het aanbod rondom rouw- en verliesverwerking van Centrum Goud en zullen er poeziebundels, cd’s en andere zaken in deze sfeer aangeboden worden.

Er is de mogelijkheid om opgehaald en thuisgebracht te worden. Aanmelding voor de viering is gewenst en kan via Foekje of Frank: 0545-475737 of [email protected] of. Bijdrage voor de viering is een vrije gift.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven