Jeugd doet massaal mee aan survival

tn_Afbeelding nieuw Roy 15659RUURLO – De tiende recreatieve survival in Ruurlo telde zondag veel jeugdige deelnemers. Voor veel kids was het een zware klus om het parcours van vijf kilometer af te leggen. Gevordigde spelers hadden er totaal geen moeite mee. De mannen en vrouwen liepen de route zelfs drie keer.

De start was op het terrein van zwembad ‘De Meene’. De leden van Stichting Survival Beltrum mochten om 9.30 uur de spits afbijten. Daarna volgden de andere deelnemers uit heel Berkelland en omstreken. Er waren ruim vijfentwintig hindernissen uitgezet. De hindernissen bij de Baakse Beek waren bij de meeste survivalaars in trek.

De organisatie was in handen van zwem- en polovereniging Schuurman BRC in samenwerking met scouting Ruurlo en handboogschietvereniging ‘De Gouden Treffer’.Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=680]

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=679]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven