Nieuwe toneelclub klaar voor eerste stuk

NOORDIJK – In Noordijk is zeer recent een nieuwe toneelgroep opgericht genaamd ‘Plankenkoorts’. Het zijn bijna allemaal ervaren toneelspelers die het zonde vonden dat het toneeltalent in Noordijk verloren zou gaan. Dit gebeurde doordat Jong Gelre zich heeft teruggetrokken als vereniging om jaarlijks een toneelvoorstelling te organiseren.

Zaterdag 31 oktober is het dan zover dan geven de toneelspelers hun eerste voorstelling bij café Hassink in Noordijk. Aanvang  20.00 uur.

Het stuk dat wordt uitgevoerd heet , oude liefde roest niet, en is van auteur Rob Vriens. Het gaat over een boerenfamilie die een al jaren leegstaand tuinhuisje gaat verhuren. Als de eerste gasten arriveren staan onverwacht opa en een inmiddels uit huis wonende dochter weer voor de deur. Zij denken beiden even in het tuinhuisje te kunnen verblijven. Dit zorgt binnen het gezin voor heel wat hilariteit.

Ook de drie vakantieweken van de gasten krijgen hierdoor een andere wending dan voorzien. Wie gooit zijn charmes in de strijd?, Wie is zwanger?. Het is allemaal met een vrolijke noot te volgen bij café Hassink. De zaal gaat om 19.30 uur open. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij café Hassink à €5,00 en aan de zaal à €6,00.

De namen van de spelers zijn, Willemien Ligtenbarg, Rudy Hietbrink, Jannie Wormgoor, Lynn Wormgoor, Jannie Wilberink,Arjan Schutten en Angela Vonkeman. De regie is in handen van Dirkje Lammertink en Willemien Kolthoff is souffleusse.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven