NPV maakt zich op voor ‘kraaiwedstrijd’

NEEDE – De NPV-Neede houdt zaterdagmorgen 17 oktober haar jaarlijkse hanenkraaiwedstijd in het gebouw van speeltuinvereniging De Berg. De deelnemende hanen komen uit Berkelland en wijde omgeving: Twente, Achterhoek en de Veluwe.

De hanen krijgen 15 minuten de tijd om zo vaak mogelijk te kraaien. De stand wordt bijgehouden door een jury die voor elke kraai een erwt in een bekertje deponeert. Na afloop van het kraaikwartier worden de erwten geteld. Alle hanen doen mee om de H. Mol wisselbeker en de hanen van deelnemers uit Berkelland strijden tevens om de Berkellandbokaal.

U kunt uw hanen nog aanmelden bij Jan Krooshof, telefoon 0545-294544. De deelnemende hanen moeten geënt zijn tegen Pseudo Vogelpest. De wedstrijd begint om 9.00 uur.

Meer informatie kunt u vinden op: www.npvneede.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven