Off Road 2009 door ’t Broek in Ruurlo

off the road 022-borderRUURLO – Motorclub Ruurlo organiseerde op zondag de Off Road 2009. Tijdens deze rit  wordt er voor 80 procent over maislanden, bospaden en zandwegen gereden. Motorcrossbaan “de Kappermaat”  is ook in de route opgenomen evenals het circuit van de Mini GP in Ruurlo.

Er is ook  een geheel nieuw gedeelte opgenomen waardoor de route langer is dan voorgaande jaren. De route gaat dit jaar over grofweg 55 kilometer. De start en finish vonden plaats bij café Mentink aan de Groenloseweg.

Er kon vanaf 10.00 uur gestart worden tot uiterlijk 14.30 uur. De deelnemers mochten de route meerdere malen rijden. Op diverse plaatsen waren er hindernissen opgenomen.

Meer foto’s op www.ginopress.nl.
[nggallery id=712]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven